Klantenservice

Veelgestelde vragen

Bestellingen

Wat zijn de contactgegevens van Dresspecially?

Dresspecially
Herenweg 132
2465 AK Rijnsaterwoude

T 0172 50 62 71
E info@dresspecially.com
W www.dresspecially.com

KvK 54 20 20 19
BTW 1749 60 232 BO2

Rabo 1692 68 594
IBAN NL89RABO169268594
BIC RABONL2U

Hoe werkt online bestellen?

Ga naar ‘Jurkjes’ om alle jurkjes te zien in onze collectie. Klik op een jurkje naar keuze om naar de pagina met productdetails te gaan voor specifieke informatie en maatbepalingen.
De prijzen die je ziet, zijn de prijzen van de reguliere maten, in euro’s en inclusief 21% BTW. Dresspecially rekent geen verzendkosten.

Om het jurkje van je keuze te kopen, selecteer je een maat. Kies altijd je reguliere bovenmaat (of borstmaat: de maat die je hanteert als je een bloesje koopt). Indien je het wenselijk acht, kun je het jurkje op diverse lichaamspunten in maat laten aanpassen. Zie ook de op maat met alle details rondom op-maat bestellen.

Selecteer na de maatkeuze(s) en kleur, de button Shoppingbag om het jurkje in de Shoppingbag (winkelmandje) te leggen. Via het rechter pijltje bij je Shoppingbag, kun je bekijken wat er in je bag zit. Wil je een artikel verwijderen, druk dan op het pijltje rechts bij de button Shoppingbag. Je kunt je keuze via dit pijltje ook aanpassen door op de het potlood te drukken. Voor verder winkelen toets je naast het scherm van je shoppingbag op ‘Verder winkelen”. Via je shoppingbag kun je naar ‘Afrekenen’.

Via ‘Afrekenen’ rond je je bestelling af. Je kunt bestellen door een account aan te maken (waarbij je je bestellingen altijd kunt nazien) of zonder account bestellen. Het is belangrijk dat je alle verplichte velden invult. Heb je je al bij Dresspecially geregistreerd, meld je dan aan met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt voor je account.

Selecteer de gewenste betaalmethode. Betaling is mogelijk met iDeal, PayPal, Bancontact/Mister cash (voor Belgie), Paysafecard en een reguliere bankoverschrijving als je telefonische hebt besteld.

We willen je graag wijzen op onze Algemene voorwaarden alvorens je een bestelling plaatst.

Kan ik ook telefonisch bestellen?

Dat is bij Dresspecially geen probleem. We staan je graag te woord op 0172 50 62 71 of stuur een e-mail aan info@dresspecially.com.

Het lukt mij niet een bestelling te plaatsen. Wat kan ik doen?

Omdat we niet goed kunnen inschatten wat er precies misgaat, als een bestelling niet lukt, helpen we je graag persoonlijk. Neem daarom contact op met Dresspecially via 0172 50 62 71 of via info@dresspecially.com.

Een jurkje of maat is niet meer leverbaar. Hoe kan dat?

Dresspecially werkt met beperkte stofvoorraden. Hierdoor kan het voorkomen dat een jurkje niet meer leverbaar is omdat de stofvoorraad op is. Soms lukt het ons om stofresten van grote modemerken in te kopen. Deze metrages zijn vaak laag en goed voor een beperkt aantal jurkjes. Bij de productpagina’s van de jurkjes geven we je zoveel mogelijk informatie over het aantal dat nog gemaakt kan worden. Soms gebeurt het dat er nog voldoende stof is voor een kleine maat en niet meer voor een grotere maat, waardoor we een kleine maat wel kunnen leveren en een grotere maat niet.

Waarom betaal ik meer als ik op maat laat maken?

Als je en jurkje bestelt bij Dresspecially, wordt dit jurkje speciaal voor jou gemaakt op basis van een patroon. Als je je jurkje aan laat passen op 1 of meerdere lichaamspunten, wordt er een nieuw patroon voor je gemaakt. Voor het opnieuw maken van dit patroon betaal je extra.

Hoe werkt het bestellen op maat/maat aanpassen?

Kijk bij op maat voor een duidelijk advies over op maat-bestellen.

Kan ik een artikel als cadeau versturen?

Bij Dresspecially kun je het jurkje naar een ander adres laten sturen. De factuur wordt naar jou als betaler gestuurd. Indien je het wenst, verpakken we het jurkje mooi en we kunnen eventueel een kaart bijsluiten met jouw tekst. Stuur daarvoor een mail naar ons via info@dresspecially.com met informatie over de verpakking en tekst op het kaartje.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn jurkje ontvang?

Bij Dresspecially maken we jouw jurkje als je haar bestelt. Vanaf het moment dat je je bestelling hebt gedaan tot aan het moment dat je jurkje voor de eerste keer wordt aangeboden bij je aan huis, zitten maximaal 12 werkdagen. Echter, streven wij naar een levertijd van maximaal een week.

Kan ik mijn jurkje sneller ontvangen dan aangegeven?

Het kan voorkomen dat het jurkje dat je hebt gekozen in de juiste maat in voorraad hangt bij ons. Dat komt omdat er een kleine voorraad wordt opgebouwd door retouren. In dat geval kun jij je jurkje van je keuze dus sneller ontvangen dan aangegeven en hanteren wij een levertermijn van 2 dagen. Jij mag bepalen of je dit jurkje uit onze beperkte voorraad wilt of dat je het jurkje speciaal wil laten maken. In het laatste geval werken wij met een maximale levertijd van 12 werkdagen en streven naar een levertermijn van een week (inclusief weekend).

Indien de maximale levertijd van 12 werkdagen wordt overschreden, zal Dresspecially je informeren. Je mag, als je dat wenst dan afzien van je bestelling. Uiteraard stellen we alles in het werk om jou zo snel en netjes mogelijk je handcrafted-dress thuis te bezorgen.

Is er een reden waarvoor je je jurkje graag sneller wilt hebben dan onze streeflevertijd, dan zijn er oplossingen. Dit vraagt echter beperkte meerkosten. Neem hierover contact op met ons via 0172 50 62 71 of via info@dresspecially.com.

Worden mijn persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld?

Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Dresspecially houdt deze gegevens voor zichzelf en ze worden niet verkocht of verhuurd. Bij een aankoop hebben we je naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Voor de verwerking van je bestelling hebben we je factuuradres, verzendadres en betaalgegevens nodig. Om je bestelling te controleren, worden betaalgegevens indien nodig gedeeld met een betaalpartner.

De jurkjes van Dresspecially

Waar laat Dresspecially de jurkjes maken?

Dresspecially vindt het belangrijk dat de jurkjes eerlijk en ambachtelijk worden vervaardigd. Daar hebben we veel voor over. Daarom werken wij met Nederlandse naaiateliers en ervaren coupeuses die weten voor wie ze het jurkje maken.

Waarom wordt een jurkje speciaal gemaakt na bestelling?

We vinden het belangrijk dat er geen enorme voorraden worden aangelegd, waarvan een gedeelte wellicht niet eens nodig is om gemaakt te worden. Het aanleggen van voorraden vraagt hoge investeringen, veel (onnodige) energie, veel grondstoffen, verlaagt de uniekheid van een kledingstuk en maataanpassingen zijn niet mogelijk. Om al deze redenen heeft Dresspecially ervoor gekozen je jurkje pas te maken als je haar besteld. Zo is je jurkje uniek, kan het op maat worden geleverd als je dat wenst en is dit jurkje daadwerkelijk speciaal voor jou gemaakt.

Zijn er mogelijkheden om uit voorraad te leveren?

Soms kunnen we uit een kleine voorraad leveren die is opgebouwd uit retouren. Deze voorraad is echter beperkt. Mocht jouw bestelling overeenkomen met een jurkje dat bij ons in voorraad hangt, dan heb jij de keuze: wil je het jurkje uit voorraad waardoor de levertijd sneller is of maken we jouw jurkje alsnog speciaal voor jou? Dit bespreken we met je als blijkt dat dat nodig is.

Hoe zit het met garantie op de jurkjes?

Dresspecially werkt alleen met hoog kwalitatieve stoffen en ervaren coupeuses. Indien er onverhoopt toch een productiefout aan het licht komt, dan vergoeden wij tot zes maanden na aankoop je jurkje of repareren/vergoeden de productiefout. Gebreken aan je jurkje die ontstaan na verloop van garantie of door eigen schuld binnen de garantietermijn, repareren wij niet en vergoeden wij niet.

Kan ik mijn jurkje via Dresspecially laten repareren?

Dresspecially repareert je jurkje gratis als je jurkje een productiefout vertoont. Gebreken aan je jurkje die ontstaan na verloop van garantie of door eigen schuld binnen de garantietermijn, repareren wij niet en vergoeden wij niet.

Kan ik een jurkje bestellen in een andere stof?

Omdat Dresspecially je jurkje speciaal laat maken, kunnen wij indien uitdrukkelijk gewenst, een jurkje leveren in een andere stof. Er zijn echter voorwaarden:

 • jouw gekozen stof moet gelijke eigenschappen bezitten als de stof die wij voor het betreffende jurkje gebruiken
 • de kosten van verzending van de stof naar ons naaiatelier, zijn voor jouw rekening
 • het uiteindelijke jurkje is niet retourneerbaar

Ik heb een speciaal verzoek. Wat kan Dresspecially voor mij betekenen?

Dresspecially denkt graag met je mee. Laat ons weten wat je verzoek is zodat we de haalbaarheid kunnen bespreken. We denken mee in maataanpassingen, gebruik van andere stoffen, spoedleveringen, roklengte aanpassingen, enzovoort. Neem contact op via 0172 50 62 71 of via info@dresspecially.com.

Maten

Hoe bepaal ik mijn maat?

Dresspecially maakt haar jurkjes gebaseerd op de bovenmaat (de borstwijdte) van de vrouw. Het aantal cm van je borstomtrek bepaalt de reguliere maat van een jurkje. Het aantal cm van je borstomstrek valt binnen categorie en die categorie komt bij Dresspecially overeen met een regulier maat.

Let bij het bestellen van een jurkje altijd op de omtrekken van al je lichaamspunten. In onze maattabel zie je welke omtrekken er bij welke reguliere maat horen. Mocht dit niet overeenstemmen met jouw lichaamsbouw, dan passen wij het jurkje graag voor je aan per lichaamspunt. Let wel, per aanpassing gelden meerkosten omdat er speciaal voor jou een nieuw patroon wordt gemaakt.

Dresspecially denkt graag met je mee. Als wij zien dat een bestelling op maat gunstiger kan in prijs of als we zien dat een maataanpassing wellicht niet klopt, nemen we contact op. Wij gaan voor tevreden klanten.

Hoe bepaal ik mijn maat?

Dresspecially maakt haar jurkjes gebaseerd op de bovenmaat (de borstwijdte) van de vrouw. Het aantal cm van je borstomtrek bepaalt de reguliere maat van een jurkje. Het aantal cm van je borstomstrek valt binnen categorie en die categorie komt bij Dresspecially overeen met een regulier maat.

Let bij het bestellen van een jurkje altijd op de omtrekken van al je lichaamspunten. In onze maattabel zie je welke omtrekken er bij welke reguliere maat horen. Mocht dit niet overeenstemmen met jouw lichaamsbouw, dan passen wij het jurkje graag voor je aan per lichaamspunt. Let wel, per aanpassing gelden meerkosten omdat er speciaal voor jou een nieuw patroon wordt gemaakt.

Dresspecially denkt graag met je mee. Als wij zien dat een bestelling op maat gunstiger kan in prijs of als we zien dat een maataanpassing wellicht niet klopt, nemen we contact op. Wij gaan voor tevreden klanten.

Kan ik ook andere aanpassingen dan omschreven, laten doen?

Andere aanpassingen dan de aangegeven lichaamspunten is bespreekbaar, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van de roklengten of mouwlengten. Maar ook bijvoorbeeld het vergroten van grotere maten. Neem hiervoor contact op met Dresspecially via 0172 50 62 71 of via info@dresspecially.com.

Hoe meet ik mijn lichaam op?

Alle maten meet je rondom je lichaam, horizontaal en met 1 vinger tussen je lichaam en de centimeter. Je lichaam niet induwen en niet aan de centimeter trekken. Draag ondergoed of een onderjurkje dat je vaak onder dit jurkje zal dragen. Sta op blote voeten. Dresspecially werkt met vier lichaamspunten. Om de juiste maat te bestellen, meet je deze punten als volgt:

Bovenwijdte (borstomtrek):
Over het breedste gedeelte van je borsten.

Taillewijdte:
Over het smalste gedeelte van je middel.

Heupwijdte:
Over het breedste, meest uitstekende, deel van je heup. Schuif met de centimeter tot het breedste deel is gevonden.

Lichaamslengte:
Van kruin tot de grond. Het beste meet je dit tegen een muur aan.

Een jurkje bij Dresspecially (bij de meeste merken overigens) wordt gemaakt op basis van je bovenwijdte. Kies daarom die maat die past bij je bovenwijdte. Indien nodig, kun je de andere maten van het jurkje aan laten passen aan jouw lichaamsbouw. Dresspecially werkt met een gemiddelde lichaamslengte van ca. 174 cm.

Kijk bij op maat voor een duidelijk advies over op maat-bestellen.

Kan de maat die ik nodig heb per jurkje verschillen?

Dresspecially is heel consequent in haar patronen en bijbehorende maatvoeringen. Wij gaan uit van omtrekken van lichaamspunten zoals die in de maattabel zijn aangegeven (zie maattabel).

Op basis van die lichaamsomtrekken maakt Dresspecially de jurkjes. Het is dus zo dat als jij niet van maat verandert, je altijd dezelfde maat kan bestellen bij Dresspecially. Let wel: een wijdvallend jurkje heeft natuurlijk een andere pasvorm dan een nauwsluitend jurkje. Dat geldt ook voor verschillende soorten stof: een jersey zit en voelt anders dan een geweven biokatoen.

Hoe werkt het bestellen op maat/maat aanpassen?

Kijk bij op maat voor een duidelijk advies over op maat-bestellen.

Wat is de code aan de achterzijde het label?

Elk jurkje heeft een code waaraan Dresspecially kan zien of het jurkje wel of niet op maat is gemaakt en op welk lichaamspunt. Elke aanpassing correspondeert met een code. Daarnaast heeft elk jurkje een naam (bijvoorbeeld N13-302) en een kleur. Al deze gegevens zijn opgeslagen in deze code en gelden voor jouw jurkje. Bij het onverhoopt retourneren, weten wij door de code welke maat en aanpassingen het jurkje heeft.

In welke maten zijn de jurkjes verkrijgbaar?

Alle jurkjes van Dresspecially zijn standaard verkrijgbaar in maat 32 tot 44. Echter kan maat 32 nog worden verkleind tot maat 28 en 44 worden vergroot tot maat 48. Dresspecially werkt met een gemiddelde lichaamslengte van ca. 174. Deze kan worden verkleind naar ca. 154 cm of vergroot tot ca. 190 cm.

Wil je alleen de roklengte aangepast hebben of heb je andere verzoeken? Dresspecially denkt graag mee. Bespreek het met ons via 0172 50 62 71 of mail op info@dresspecially.com.

Hoe weet ik of ik een maat op bepaalde punten moet aanpassen?

Je meet altijd eerst je bovenwijdte. Daar zoek je de juiste maat bij via onze maattabel (zie (zie maattabel). Dat is de maat die je bestelt. Indien je taillemaat, heupmaat en/of lichaamslengte niet overeenkomen met de omtrekken die horen bij je bovenwijdte, is aanpassing van deze punt(en) een optie.

Let wel: bij wijdere jurkjes en bij jerseystof is aanpassing niet altijd noodzakelijk als je een omvang net aan overschrijdt. Neem bij twijfel even contact op met ons via 0172 50 62 71 of mail op info@dresspecially.com. We helpen je graag. Zo weet je ook gelijk hoe het werkt bij een eventuele volgende bestelling :-). We zetten bij de omschrijvingen van jurkjes ook zoveel mogelijk informatie over de pasvorm, zodat jij je maat makkelijker kan bestellen.

Kan ik een jurkje bestellen in een andere stof?

Omdat Dresspecially je jurkje speciaal laat maken, kunnen wij indien uitdrukkelijk gewenst, een jurkje leveren in een andere stof. Er zijn echter voorwaarden:

 • de door jouw gekozen stof moet gelijke eigenschappen bezitten als de stof die wij voor het betreffende jurkje gebruiken
 • de kosten van verzending van de stof naar ons naaiatelier, zijn voor jouw rekening
 • het uiteindelijke jurkje is niet retourneerbaar
Stoffen

Welke stoffen gebruikt Dresspecially voor haar jurkjes?

Dresspecially hecht veel waarde aan de stoffen die voor de jurkjes worden gebruikt. Dat is beter voor ons allemaal en ook voor jou. We gebruiken daarom (blends) met Tencel, biozijde, wol, monocel, biokatoen en lyocell. Van bijzonder hoge kwaliteit. We werken alleen met die stoffen en die leveranciers die passen binnen onze filosofie.
We willen alles over onze stoffen weten en wat we erover weten, communiceren we met onze klanten. Want wij zijn van mening dat jij als klant bewust moet kunnen kiezen.
Dresspecially geeft de voorkeur aan stoffen met een certificering zodat het gehele proces, dus ook de productie van de stoffen, eerlijk en schoon verloopt.

Kan ik een of meerdere stofstalen van Dresspecially ontvangen?

Wij kunnen je een stofstaal sturen van de jurk die je leuk vindt. Als we nieuwe stoffen hebben ontvangen, sturen we ook vaak een staaltje mee met en bestelling. Stuur een e-mail naar info@dresspecially.com met de naam van het betreffende jurkje en de kleur. De stofstaal kun je binnen vijf dagen verwachten.

Geeft Dresspecially garantie op het artikel/de stof?

Dresspecially werkt alleen met hoog kwalitatieve stoffen en ervaren coupeuses. Indien er onverhoopt toch een productiefout aan het licht komt, dan vergoeden wij tot zes maanden na aankoop je jurkje of repareren/vergoeden de productiefout. Gebreken aan je jurkje die ontstaan na verloop van garantie of door eigen schuld binnen de garantietermijn, repareren wij niet en vergoeden wij niet.

Betaling

Hoe kan ik betalen bij Dresspecially?

Dresspecially hanteert de volgende manieren van betalen:

Mister Cash
iDeal**
PayPal
Bankoverschrijving
Bancontact

Hoe werkt het inwisselen van een kortingsbon?

Je hebt de code van je kortingsbon in je bezit. Deze is per e-mail aan je verzonden. Voer de code van de bon in bij de kassa tijdens het afrondingsproces.

Is het betaalproces bij Dresspecially veilig?

Alle gevoelige betaal-informatie die je aanlevert wordt verwerkt via de Secure Socket Layer (SSL) technologie. Al je gevoelige betalingsgegevens worden versleuteld voordat deze naar onze betaalprovider worden gestuurd.

Hoe kan ik mijn jurkje betalen per bankoverschrijving?

Bedrijfsnaam: Dresspecially Rekeningnummer: 1692.68.594 IBAN nummer: NL89RABO169268594 Swift/BIC nummer: RABONL2U

Retourneren en ruilen

Kan ik op-maat gemaakte jurkjes retourneren bij Dresspecially?

Jurkjes met een reguliere maat en jurkjes die je op maat hebt laten maken, kunnen worden geretourneerd of geruild. Zie ons ruil- en retourbeleid, want om te retourneren en te ruilen zijn er wel regels.

Ik heb het verkeerde jurkje/maat ontvangen. Wat nu?

Als je niet het juiste jurkje hebt ontvangen, retourneer deze dan. Kijk bij ruil- en retourbeleid voor de te volgen procedure. We zullen er alles aan doen om het juiste jurkje snel aan je toe te sturen.

Kan ik een jurkje voor een andere maat of kleur ruilen?

Jazeker! Je mag elke jurkje dat je hebt ontvangen omruilen voor een andere maat, kleur of ander model. Uiteraard zijn er regels. Houd ook rekening met de productietijd van je nieuwe bestelling. Kijk bij ons ruil- en retourbeleid.

Kan ik een jurkje voor een andere jurkje ruilen?

Als je je ontvangen jurkje wilt ruilen voor een ander model, dan kan dat. Houd wel rekening met de productietijd. Ons ruil- en retourbeleid geeft je alle informatie.

Hoe ontvang ik mijn geld terug bij een geretourneerd jurkje?

Nadat wij het jurkje retour hebben ontvangen en onze kwaliteitscontrole heeft doorstaan, wordt het bedrag teruggestort op de rekening vanwaar is betaald.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug bij een geretourneerd jurkje?

Een eventuele terugbetaling vindt plaats binnen 12 werkdagen na ontvangst van de retourzending. Het bedrag wordt teruggeboekt op de rekening van waar is betaald.

Algemene vragen

Kan ik iemand persoonlijk spreken?

We staan je graag persoonlijk te woord. Bel met 0172 50 62 71. Dresspecially is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur. Op feestdagen zijn wij niet bereikbaar.

E-mailen kan uiteraard ook op info@dresspecially.com. Deze e-mail wordt dagelijks gelezen.

Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens ben vergeten?

Informatie hierover volgt spoedig.

Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens ben vergeten?

Informatie hierover volgt spoedig.

Bestellen en bezorgen

Contact

Dresspecially vindt het belangrijk dat jij tevreden bent. Als je vragen hebt over je aanschaf of andere vragen, bel ons dan op 0172 – 50 62 71. Mailen kan ook op info@dresspecially.com.

Levertijd

Dresspecially maakt jouw bestelling speciaal voor jou. Wij garanderen een levertermijn van maximaal 12 werkdagen, tenzij anders overeengekomen. Als deze termijn wordt overschreden heb je het recht je aankoop kosteloos te annuleren. De levertijd waar wij te allen tijde naar zullen streven, voor zowel de reguliere maten als voor de aangepaste maten, is 7 dagen, inclusief de dagen van een weekend.

Bestelling op maat

Bij Dresspecially kun je jurkjes bestellen met een reguliere maat (van maat 32 t/m 44). Omdat veel vrouwen niet op alle lichaamspunten dezelfde maat hebben en toch graag goed passende kleding dragen, kun je bij Dresspecially elk jurkje tegen beperkte meerkosten op bepaalde lichaamspunten in maat bijstellen. Dit kan in lengte (varierent in lichaamlengtes van ca. 154 cm tot ca. 190 cm) en in breedtes varierent van maat 30 tot 48. In overleg is het mogelijk om ook op deze variaties aanpassingen door te voeren. Neem hiervoor apart contact op met Dresspecially via 0172 50 62 71 of mail op info@dresspecially.com voor prijzen, levertijden en voorwaarden.

Telefonisch bestellen

Indien je het prettig vindt om op via de telefoon of skype je bestelling te plaatsen, dan is dat geen probleem. In dat geval kunnen de kosten van je jurkje direct worden overgemaakt op onze bankrekening onder vermelding van je naam, itemnaam, maat en maataanpassingen zoals besproken. Neem hiervoor contact op met Dresspecially op 0172 – 50 62 71. We kunnen je dan, indien je dat wenst, adviseren in je keuze en maatbepalingen. Bankrekeningnummer van Dresspecially is 1692.68.594 Rabobank Groene Hart.

Bezorging

Je bestelling wordt via PostNL bij je afgeleverd. PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag en je kunt je pakket volgen met de Track&Trace-code die aan je is gemaild.

PostNL zal bij geen gehoor je pakket afleveren bij de buren. Op bericht in je brievenbus vind je het adres waar je pakket voor je klaarligt. Als het niet mogelijk is om het pakket af te leveren bij buren, komt PostNL de volgende dag nogmaals bij jou aan huis. Met behulp van een code op het bericht, kun je ook zelf een dag en tijdstip kiezen voor de 2e bezorging. Ga hiervoor naar de site van PostNL en vul op de homepage in het invulvenster de gegevens in. Indien de 2e afleverpoging niet lukt, kun je je jurkje vanaf 13.00 uur de volgende werkdag ophalen op het postkantoor. Neem je legitimatie mee.

Dresspecially rekent voor het (maximaal) aantal afleverdagen, eventuele vertragingen bij bezorging, zoals geen gehoor, niet mee. Zodra je je pakket in ontvangst hebt genomen, ben jij verantwoordelijk voor je jurkje.

Verzendkosten

De jurkje(s) van je keuze worden gratis aan je toegezonden. Dresspecially hanteert geen bezorgkosten.

Bij ruilen en retourneren van bestellingen zijn de verzendkosten van jou naar Dresspecially voor eigen rekening. Bij ruilen wordt het nieuwe jurkje van je keuze uiteraard gratis aan je verzonden.

Kijk bij ruilen en retourneren voor de regels omtrent ruilen en retourneren voor de reguliere maten en op-maat bestellingen.

Beschadigde artikelen

Kijk bij ruilen en retourneren voor de regels omtrent het retourneren van beschadigde artikelen.

We staan je bij vragen graag te woord op 0172 50 62 71 of via info@dresspecially.com.

Ruilen en retourneren

Contact

Dresspecially vindt het belangrijk dat jij tevreden bent. Als je vragen hebt over je aanschaf of andere vragen, bel ons dan op
0172 – 50 62 71. Mailen kan ook op info@dresspecially.com.

Het is geen probleem om jurkjes te retourneren of te ruilen. Ook voor de jurkjes die voor bepaalde lichaamspunten op maat zijn gemaakt, hebben we een ruil- en retourservice. We hebben daarvoor echter wel een aantal spelregels om onze kwaliteit te waarborgen. Deze regels worden hieronder beschreven. We raden je aan deze goed te lezen alvorens je een bestelling plaatst.

Levertijd

Dresspecially maakt jouw bestelling ook echt speciaal voor jou. Wij garanderen een levertermijn van 12 werkdagen, tenzij anders overeengekomen. Als deze termijn wordt overschreden heb je het recht je aankoop kosteloos te annuleren. Indien je bestelling uit een opgebouwde voorraad door retours, leverbaar is, ontvang je je bestelling in ca. 2 werkdagen.

Verzending

De jurkje(s) van je keuze worden gratis aan je toegezonden in een mooie verpakking. Dresspecially hanteert geen bezorgkosten.

Retour- en omruilprocedure

Indien je je jurkje wil omruilen voor een andere maat, kleur of model, verzoeken wij je het bijgevoegde retourformulier volledig in te vullen. Op dit formulier staan alle actiepunten voor het ruilen of retourneren. Hieronder zetten we deze routing ook voor je op een rij. Voor het retourneren van beschadigde artikelen volg je dezelfde procedure.

 1. Ruil of retourneer je jurkje binnen 14 dagen na ontvangst
 2. Indien je wilt ruilen of retourneren, meld dit dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op retourservice@dresspecially.com. Geef hierin je ruil- en/of retourwensen aan. Wij kunnen dan de productie van je nieuwe keuze in werking stellen en/of de stof reserveren voor je
 3. Het jurkje dat je ruilt of retourneert, dient ongewassen, ongedragen en onbeschadigde zijn. Tevens dient het jurkje voorzien te zijn van alle kledinglabels en codes
 4. Stuur het jurkje zoveel mogelijk in originele verpakking retour
 5. Eventuele cadeaus die je in de verpakking hebt ontvangen, dienen bij retourneren te worden bijgesloten
 6. Sluit bij het retour zenden de ingevulde retourbon in en sluit deze bij
 7. De verzendkosten bij retourneren of ruilen zijn voor eigen rekening
 8. Bij ruilen wordt je nieuwe keuze gratis toegezonden
 9. Alleen jurkjes die na retour door onze kwaliteitscontrole komen, kunnen worden geruild of geretourneerd
 10. Pas na de kwaliteitscontrole wordt je geld teruggestort of je nieuwe keuze in productie genomen
 11. Beschadigde artikelen nemen we niet retour, tenzij anders wordt overeengekomen op basis van de hieronder omschreven voorwaarden
 12. Ons retouradres is Dresspecially – T.a.v. Retourzending – Herenweg 132 – 2465 AK – Rijnsaterwoude
 13. Bij retourneren, wordt je geld, nadat het jurkje door ons op de kwaliteit is beoordeeld, binnen 12 werkdagen aan je teruggestort
 14. Bij ruilen worden de kosten die je nieuwe keuze meer of minder kosten respectievelijk aan je gefaktureerd danwel binnen 12 werkdagen aan je teruggestort

Retour- en omruilbeleid

Om de kwaliteit van onze jurkjes te waarborgen, hanteren we bij het ruilen en retourneren van modellen, een aantal regels. Onderstaand zijn deze voor je genoteerd:

Wil je een artikel ruilen of retourneren, dan moeten wij de retourzending binnen 14 dagen na de dag waarop je het artikel hebt ontvangen, retour hebben.

Jurkjes die niet via onze website zijn verkocht, kunnen niet aan ons retour worden gezonden.

In principe zijn de jurkjes van Dresspecially die op bepaalde lichaamspunten op maat zijn gemaakt, te ruilen en te retourneren. Echter, behoudt Dresspecially zich het recht voor om jurkjes die op maat zijn besteld, niet te ruilen of retour te nemen indien de gehanteerde maten verkeerd zijn doorgegeven, verkeerd zijn ingevoerd, onlogisch of incourant zijn. Bij bestellingen waarbij punten uit bovenstaande zin tot uiting komen, zal Dresspecially contact opnemen met de besteller om de maatvoering en de eventuele risico’s van ruilen en retourneren, extra onder de aandacht te brengen. De overeengekomen afspraken worden gezien als een overeenkomst, worden vastgelegd en zijn onomkeerbaar.

Dresspecially heeft de keuze om jurkjes die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.

We verzoeken je vriendelijk doch dringend om direct na ontvangst je jurkje te controleren op imperfecties zoals bijvoorbeeld beschadigingen of het ontbreken van etiketten alvorens je labels en dergelijke verwijderd.

Indien je zaken ziet die buiten je verwachting vallen of niet in overeenstemming zijn met onze kwaliteitseisen, neem dan direct contact op met Dresspecially via 071 50 62 71.

Dresspecially accepteert geen retourzendingen van onbeschadigde artikelen die in welk opzicht dan ook sporen van gebruik vertonen of waarvan de etiketten zijn verwijderd.

Dresspecially heeft het recht om geretourneerde beschadigde artikelen, al dan niet door schuld van de ontvanger, te weigeren.

Verpak en verzegel je retourartikel zorgvuldig, indien mogelijk in de originele verpakking en sluit een volledig ingevuld retourformulier bij.

Wij raden aan om je retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd trackingnummer verstrekt, zodat je zeker weet dat deze niet verloren gaat. Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen aanvaarden. Houd je daarom aan bovengenoemde adviezen bij retour zenden.

Adres voor ruil- en retourzendingen

Dresspecially
T.a.v. Ruilen en Retourneren
Herenweg 132
2465 AK Rijnsaterwoude
Nederland

Beschadigde artikelen

Wil je een beschadigd artikel ruilen of retourneren, dan verzoeken we je om het retourformulier in te vullen. Volg de aanwijzingen op het retourformulier. Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij je zijn afgeleverd en je dit per omgaande aan ons hebt gemeld via 0172 50 62 71 of via retourservice@dresspecially.com.

Beschadigde artikelen worden tevens geaccepteerd en indien gewenst gerepareerd als er binnen 6 maanden na de bezorging een productiefout aan het licht komt. Stel Dresspecially zo snel mogelijk op de hoogte van de productiefout. Indien er een fout aan het licht komt na verloop van de garantietermijn, heeft Dresspecially het recht het jurkje niet retour te nemen noch de reparatiekosten te vergoeden.

Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd.

Indien de beschadiging op basis van bovenstaande punten door ons als beschadiging wordt aangemerkt, is ruilen voor eenzelfde item mogelijk mits de stof van het gekozen model nog op voorraad is. Indien de stof niet meer op voorraad is, heeft de klant de vrijheid om een ander model uit te kiezen. Indien de kosten van dit model hoger zijn, worden deze kosten extra gefactureerd. Indien de kosten lager zijn, zal dit bedrag binnen 12 werkdagen worden teruggestort.

Indien mogelijk kunnen artikelen op verzoek worden gerepareerd. Dit gebeurt alleen wanneer wij van mening zijn dat deze artikelen beschadigd en te repareren zijn. Op reparaties geven wij geen garantie.

Terugbetaling

Een eventuele terugbetaling vindt plaats binnen 12 werkdagen na ontvangst van de retourzending. Hierbij wordt gebruikgemaakt van het originele betalingsformulier. Houd er rekening mee dat je bank enkele dagen nodig kan hebben om de transactie te verwerken, nadat ze de informatie van ons heeft ontvangen.

We staan je bij vragen graag te woord op 0172 50 62 71 of via info@dresspecially.com.

Maattabel

In onderstaande maattabel zie je de omtrekken per lichaamspunt waarop Dresspecially haar jurkjes baseert. De getallen zijn in cm. Om jouw maat of maten te bepalen, is het van belang dat je goed meet: over het breedste deel van de lichaamspunten, 1 vinger tussen de centimeter en je lichaam, niet duwen in je lichaam en niet trekken aan de centimeter.

Een jurkje van Dresspecially kies je op basis van je bovenwijdte. Die omvang is leidend bij het kiezen van je reguliere maat.

Wil je advies? Bel ons gerust op 0172 50 62 71 of mail via info@dresspecially.com.

32 (XXS) 34 (XS) 36 (S) 38 (M) 40 (L) 42 (XL) 44 (XXL) 46 (XXXL)
Borstwijdte 83-86 87-90 91-94 95-98 99-102 103-106 107-111 112-116
Taille omtrek 64-67 68-71 72-75 76-79 80-83 84-87 88-91 91-95
Heup omtrek 89-92 93-96 97-100 101-104 105-108 109-112 113-117 117-121
Lichaamslengte 172-177 172-177 172-177 172-177 172-177 172-177 172-177 172-177

Hoe bepaal je je maat?
Alle maten meet je rondom je lichaam, horizontaal en met een vinger tussen je lichaam en de centimeter. Draag ondergoed of een onderjurkje dat je vaak onder dit jurkje zal dragen. Sta op blote voeten. Dresspecially werkt met vier lichaamspunten. Om de juiste maat te bestellen, meet je deze punten als volgt:

Bovenwijdte (borstomtrek):
Over het breedste gedeelte van je borsten.

Taillewijdte:
Over het smalste gedeelte van je middel.

Heupwijdte:
Over het breedste, meest uitstekende, deel van je heup. Schuif met de centimeter tot het breedste deel is gevonden.

Lichaamslengte:
Van kruin tot de grond. Het beste meet je dit tegen een muur aan.

Een jurkje bij Dresspecially (bij de meeste merken overigens) wordt gemaakt op basis van je bovenwijdte. Dresspecially werkt met een gemiddelde lichaamslengte van ca. 174 cm. Alle lichaamspunten kun je bij je bestelling aanpassen.

Welk figuur heb ik?

Weet dat het niet uitmaakt
Welk figuur je hebt
Wat telt is, hoe je je voelt
En wat je draagt
Een simpel en eerlijk jurkje. Uniek en stijlvol
Dat maakt je nog mooier!
You deserve this. Welcome at Dresspecially!

Appel-figuur
Een appel-figuur heb je als je bovenlijf en bovenwijdte (borstomtrek) breder zijn dan je heupen. Buik, billen en benen zijn over het algemeen slanker. Minimale taille.
Peer-figuur
Je bovenlichaam is smaller dan je onderlichaam. Bredere heupen en smalle schouders kenmerken je. Curvingen van bovenbenen en billen zijn aanwezig
Plank-figuur
Bij een plank- (of potloodfiguur) zijn de schouders, taille en heupen ongeveer even breed. Lange, dunne benen en een kleine borstomtrek. Atletische bouw en weinig curvingen.
Zandloper-figuur
Vrouwen met een zandloperfiguur hebben mooie rondingen en een duidelijk taille. Volle borstomtrek en bredere heupen, in goede verhouding met de schouders.
Klein advies
Ruimvallende jurkjes staan je goed. Mooi decolleté zoals een V-hals, maken je langer en slanker aan de bovenkant. Gedekte donkere kleuren zonder print passen je goed. Laat je slanke benen zien!
Check this Laat je bovenlichaam opvallen door mooie neklijnen. Wees niet bang voor kleine schouder- vullingen, dan lijk me meer in evenwicht. Benadruk gerust je taille. A-lijn jurken of jurken met een hoge taille staan je goed!
DS denkt mee
Creër rondingen door een riem om je taille te dragen. Jurkjes met een lange voorsluiting staan je goed. Uitlopende jurken met een aansluitend bovenlijf geven je lichaam een vrouwelijke vorm. Sjaals geven je meer volume.
Let eens hierop
Accentueer de slanke taille door een riem of tailleband. Kleding in donkere kleuren of eventueel kleine prints. Ook zie je er langer uit in jurkjes die tot of over de knie vallen. Strak staat je goed. Een en al vrouw!

Betaalmogelijkheden

Bij Dresspecially accepteren we de volgende betaalmethoden:

PayPal iDeal
Bancontact/Mister cash
Paysafecard
Bankoverschrijving

Snel en veilig
De makkelijkste manier is betaling via iDeal. De betaling wordt direct verwerkt zodat je bestelling snel kan worden goedgekeurd en de productie van je jurkje kan starten.

Verwerking
Alle banktransacties op www.dresspecially.com worden verwerkt door Icepay middels een beveiligde online betaalmodule die de kaartgegevens versleutelt in een beveiligde hosting-omgeving.

Terugbetaling
Alle correct geretourneerde artikelen die voldoen aan de eisen uit de Algemene voorwaarden en de kwaliteitscontrole hebben doorstaan, worden binnen 12 werkdagen terugbetaald aan de bankrekening van de oorspronkelijke koper, exclusief belastingen, eventuele invoerrechten en verzendkosten.

Telefonisch bestellen
Indien je het prettig vindt om op via de telefoon of skype je bestelling te plaatsen, dan is dat geen probleem. In dat geval kunnen de kosten van je jurkje direct worden overgemaakt op onze rekening. Neem hiervoor contact op met Dresspecially op 0172 50 62 71. We kunnen je dan, indien je dat wenst, gelijk persoonlijk adviseren in je keuze en maatbepalingen.

Voor alle bestellingen geldt dat je jurkje pas wordt gemaakt, nadat het bedrag op onze rekening is ontvangen. De e-mail die je ontvangt direct na je bestelling, is een ontvangstbevestiging van je bestelling.

Zie ook Algemene voorwaarden.

Contactgegevens Dresspecially

T 0172 50 62 71
E info@dresspecially.com

Bankgegevens Dresspecially

Rabobank: 1692.68.594
IBAN: NL 89 RABO 0169268594
BIC: RABONL2U
KvK nummer: 54202019
BTW-nummer: NL.174960232.BO2

Voor buitenlandse betalingen
IBAN: NL 89 RABO 0169268594
BIC: RABONL2U

Algemene voorwaarden

Wij kunnen de Algemene voorwaarden van tijd tot tijd actualiseren en aanpassen. Het blijven gebruiken van de website na een dergelijke verandering geeft aan dat je instemt met de gewijzigde voorwaarden. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Indien je niet akkoord gaat met een wijziging, dien je het gebruik van de website onmiddellijk te staken.

Privacy

Als je nog geen 18 jaar oud bent, moeten je ouders of verzorgers op de hoogte zijn van onze privacyregels voordat je je registreert om deze website of de verwante diensten te gebruiken. Registratie kan nodig zijn om bepaalde delen van deze website te gebruiken. Registratievereisten kunnen worden gewijzigd. Het is van essentieel belang dat je accurate gegevens verstrekt bij jouw registratie. Indien jouw persoonsgegevens veranderen, kan je ons daarvan op de hoogte brengen via info@dresspecially.com

Aankopen

Om via www.dresspecially.com aankopen te doen, vragen wij je je te registreren en je persoonsgegevens aan ons te verstrekken. Je moet hierbij je echte naam, telefoonnummer, e-mailadres en andere vereiste gegevens opgeven. Bij elke bestelling vragen wij je om betalingsinformatie te verstrekken. Je garandeert dat je de betaalgegevens die je verstrekt bij jouw bestelling zowel geldig als correct zijn. En je bevestigt dat je degene bent waarnaar wordt verwezen in de verstrekte factureringsgegevens. Onze site www.dresspecially.com is uitsluitend beschikbaar voor particulieren en anderen die voldoen aan de Algemene voorwaarden van Dresspecially. Alleen klanten in het bezit van een door een bank uitgegeven, geldige en voor Dresspecially aanvaardbare bankrekening kunnen bestellingen plaatsen. Aanvragen moeten goedgekeurd worden door Dresspecially. Dresspecially is gemachtigd om het totaalbedrag van een bestelling te innen op de bankrekening van de klant. Dresspecially behoudt zich ten alle tijden het recht voor om grotere aantallen van een artikel verzonden aan een klant of postadres te beperken. Tevens behoudt Dresspecially zich het recht voor om op maat bestelde kleding, die in de maatvoering onlogische aspecten bevat, te controleren bij de besteller alvorens de bestelling uit te zetten bij ons naaiatelier.

Bestellingen

Dresspecially biedt producten te koop aan die per bestelling voor jou worden gemaakt. Wij hanteren daarom een levertijd van 7 tot 12 werkdagen en streven naar een levertijd van een week. Indien je jurkje, om welke reden dan ook, eerder gemaakt of uit een opgebouwde voorraad van retouren, geleverd kan worden, zal je je bestelling ook eerder ontvangen. Indien de levertijd langer wordt, zal Dresspecially je daarvan op de hoogte stellen middels telefoon of e-mail. Je hebt het recht om bij een langere levertijd dan 12 werkdagen af te zien van je bestelling. Je betaling zal dan binnen 12 werkdagen nadat je in kennis bent gesteld, aan je worden geretourneerd.

Omdat wij werken met o.a. beperkte stofvoorraden en met reststoffen van gerenomeerde modemerken, worden bepaalde modellen jurkjes beperkt geproduceerd. Indien een jurkje niet meer wordt gemaakt, zal dat op de website worden aangegeven. Het kan voorkomen dat er nog voldoende stofvoorraad is voor een kleine maat en niet voldoende stofvoorraad voor een grotere maat. Ook dit zal – indien van toepassing – op de website worden aangegeven.

Het kan voorkomen dat wij gekochte artikelen niet kunnen leveren vanwege bijvoorbeeld een stofleverantie die geen doorgang vindt. In dergelijke gevallen stellen wij je daarvan per e-mail op de hoogte en storten de vooruitbetaling binnen 12 werkdagen na de mededeling dat het gekozen artikel niet beschikbaar blijkt, terug op je bankrekening. Let op: in het winkelmandje geplaatste artikelen zijn niet gereserveerd en kunnen door andere klanten worden gekocht. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW tegen de huidige tarieven en zijn correct op het moment van het invoeren van de gegevens. Wij behouden ons het recht voor om prijzen te veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Goedkeuring van jouw bestelling

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt en een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de gegevens van de bestelling. Deze e-mail is geen goedkeuring van je bestelling, maar is slechts een bevestiging van ontvangst van je bestelling. Tenzij je de bestelling annuleert, wordt de goedkeuring van de bestelling en de totstandbrenging van de overeenkomst tussen jou en Dresspecially voltooid wanneer wij je een e-mail sturen ter bevestiging van verzending van je jurkje. Wij behouden ons het recht voor om de bestelling niet goed te keuren, bijvoorbeeld indien wij geen toestemming tot betaling verkrijgen; indien wij het vermoeden hebben dat eventueel aangepaste maten niet correct zijn; indien verzendbeperkingen gelden voor een bepaald artikel; indien het artikel niet voldoet aan onze kwaliteitsregels; of indien je niet voldoet aan de aankoopvoorwaarden zoals hierboven in de Algemene voorwaarden omschreven.

Aankoop

Betalingen kunnen worden voldaan met iDeal, Paypal, Paysafecard, Banccontact/Mister Cash. Je bevestigt dat de bankpas die je gebruikt jouw eigendom is of dat je specifiek door de eigenaar van de bankpas bent gemachtigd die te gebruiken. Alle bankpashouders zijn onderworpen aan geldigheidscontroles en goedkeuring van de uitgevende instantie. Indien de uitgevende instelling van jouw betaalkaart haar goedkeuring van de betaling aan Dresspecially weigert, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of annulering van de bestelling. Wij nemen alle redelijke voorzorgen om www.dresspecially.com te beveiligen. Alle banktransacties op www.dresspecially.com worden verwerkt door Icepay middels een beveiligde online betaalmodule die de kaartgegevens versleutelt in een beveiligde hosting-omgeving.

Verpakkingen

Wees voorzichtig met alle verpakkingen en de extra cadeaus die met jouw bestelling worden verzonden. Bij retourneren dien je de verpakking inclusief alle labels en eventuele extra cadeaus, onbeschadigd terug te sturen. De kledinglabel in je jurkje is voorzien van een persoonlijke code en/of nummering van de print. Als je je bestelling behoudt, bewaar de kledinglabel dan te allen tijde.

Verzekering en levering

Wij verzekeren elke aankoop gedurende het transport van het artikel totdat het bij je is aangekomen. Bij de aflevering van je jurkje moet je een handtekening plaatsen, waarmee de verantwoordelijkheid voor de aangekochte goederen op jou wordt overgedragen. Als je voor aflevering een andere ontvanger hebt opgegeven dan jezelf (bijvoorbeeld als cadeau) stem je ermee in dat het bewijs van een handtekening van de betrokkene (of een ander persoon op dat afleveradres) geldt als bewijs van aflevering en nakoming door Dresspecially en de overdracht van verantwoordelijkheid zoals hierboven vermeld is daarmee geldig. Wij stellen ons ten doel om alle bestellingen binnen de gestelde levertermijn van 12 werkdagen te leveren en streven naar een levertijd van een week. Geschatte levertijden dienen te worden beschouwd als richtlijnen en vangen aan vanaf de datum van bestellen. Dresspecially is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen veroorzaakt door verwerkingsprocedures bij postorderbedrijven of doordat er bij levering geen gehoor aan huis is.

Track & Trace

Je kan de status van de zending volgen via www.postNL.nl. Typ de code in die wij je per e-mail hebben toegezonden, in het veld op de homepage van PostNL.

Retourneren en ruilen

Jij bent onze reclame en daarmee is klantentevredenheid onze belangrijkste prioriteit. Als je niet tevreden bent over je jurkje of het wilt omruilen voor een ander model, kleur of maat, kan je de bestelling retourneren en/of ruilen binnen 14 dagen na de datum waarop je de artikelen hebt ontvangen. Lees ons ruil- en retourbeleid goed door. Het artikel dat je retourneert moet nieuw, ongebruikt en ongedragen zijn, vergezeld van de originele verpakking en voorzien van alle aangehechte kledinglabels. Alle correct geretourneerde artikelen worden terugbetaald aan de bankrekening van de oorspronkelijke koper, exclusief belastingen, eventuele invoerrechten en verzendkosten. Nieuw en ongebruikt betekent dat er zich op het artikel of op de labels geen sporen van gebruik bevinden. Wij verkopen geen gebruikte artikelen en aanvaarden geen artikelen retour als er aanwijzingen van gebruik zijn. In dergelijke gevallen wordt het artikel geretourneerd aan de koper en vindt er geen terugbetaling plaats. Dresspecially is niet aansprakelijk voor artikelen die niet op de hierboven aangegeven manier worden geretourneerd. Eventuele andere vragen kan je altijd bespreken met een medewerker van onze klantenservice wanneer je contact met ons opneemt over onze ruil- en retourprocedure. Je kan ons op werkdagen bereiken van 9 uur tot 17 uur op 0172-50 62 71.

Garantie

Dresspecially werkt met hoog kwalitatieve stoffen en ervaren coupeuses. Dresspecially hanteert een garantietermijn van zes maanden als er binnen deze termijn een productiefout aan het licht komt. Dresspecially kan er voor kiezen het jurkje volledig retour te nemen, te repareren of de reparatiekosten aan de eigenaresse te vergoeden. Reguliere slijtage door dragen en/of wassen of andersoort slijtage die gevolg is van regulier gebruik vallen niet onder de garantie.

Voor alle informatie over ons ruil- en retourneerbeleid kun je hier klikken.

De content

Dresspecially heeft het recht om op elk willekeurig moment en om elke willekeurige reden content te verwijderen van deze en/of gerelateerde website(s), zoals onze facebookpagina. Deze verwijdering kan per direct en zonder waarschuwing vooraf plaatsvinden. Bij gebruik van deze website en/of gerelateerde websites waar Dresspecially eigenaar van is, kom je overeen dat Dresspecially tegenover jou of derden niet aansprakelijk is voor de gevolgen van een dergelijke verwijdering. Je mag de website www.dresspecially.com of (gedeelten van) de content niet gebruiken voor commerciële doeleinden. Tevens is het niet toegestaan om content te gebruiken voor het produceren van eigen teksten of voor reclameactiviteiten op jouw eigen website.

Gebruikers

Bij gebruik van onze website en/of gerelateerde sites die onder Dresspecially vallen, kom je overeen dat je persoonlijk verantwoordelijk bent voor jouw gebruik van en voor jouw communicatie en activiteiten op deze website(s). Zonder voorafgaande waarschuwing, heeft Dresspecially het recht om je de toegang tot de website(s) ontzeggen.

Websites van derden

Op deze website kunnen zich hyperlinks bevinden naar andere websites of bronnen van andere partijen dan Dresspecially. Dresspecially is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van dergelijke externe bronnen. Noch zijn wij verantwoordelijk of aansprakelijk voor het privacybeleid of de content van externe bronnen.

Zonder toestemming kopiëren of distribueren

Dresspecially en/of haar licentiegevers is/zijn en blijft/blijven eigenaar van alle auteursrechten, handelsmerken en alle andere intellectuele eigendomsrechten in de content, software en alle HTML en andere codering in deze website. Dit eigendom is beschermd door auteursrecht en andere wetten en internationale verdragsbepalingen. Uitsluitend met toestemming vooraf en uitdrukkelijke goedkeuring van de eventueel te gebruiken content door Dresspecially en haar licentiegevers, mag materiaal worden gebruikt.

Toepasselijk recht

Dresspecially is onderworpen aan en wordt geïnterpreteerd overeenkomstig de Nederlands wetgeving.

Vragen over de Algemene voorwaarden van Dresspecially kun per e-mail stellen aan: info@dresspecially.com

Contact

Showroom en retouradres

Dresspecially Herenweg

132 2465 AK Rijnsaterwoude

Contactgegevens

We staan je graag te woord

T 0172 50 62 71

E info@dresspecially.com

Bankgegevens

Rabobank: 1692.68.594

IBAN: NL 89 RABO 0169268594

BIC: RABONL2U

KvK nummer: 54202019

BTW-nummer: NL.174960232.BO2

Voor buitenlandse betalingen

IBAN: NL 89 RABO 0169268594

BIC: RABONL2U

Look and Feel Dresspecially

De showroom is open op afspraak

Herenweg 132

Rijnsaterwoude (20 minuten ten zuiden van Amsterdam)

T 0172 50 62 71