Carol – Ink

 219.00


Carol is een echte eyecatcher door de strik aan de voorzijde. Een losvallen silhouet, 3/4 mouw en steekzakjes op de heup. Prachtig om haar plain te dragen met de strik in de hals of een nonchalante knoop, meer heeft ze niet nodig. Lekker trendy door Carol ton sur ton te combineren met oud blauwe panty en dito laarsjes.

 

 


 op-maat-bestellen 

 

Aantal

Jurkje Carol


Lengte van het jurkje van nek tot onderzijde jurk is 92 cm.
Het model Sanne is 176 cm en draagt een standaard maat 38

Stof: Italiaans jersey van 72% polyester en 28% elastan

Productie


De jurkjes van Dresspecially worden per bestelling gemaakt in Nederland

Aanpassingen in maat is op diverse lichaamspunten mogelijk. Je kunt dit doen tijdens je bestelling. Kijk eens bij op-maat om te zien hoe je je op kunt meten.

Levertijd maximaal 10 werkdagen. Ons streven is echter om binnen 5 werkdagen te verzenden.

 De stof


Dresspecially gebruikt alleen hoog kwalitatieve stoffen. Carol is gemaakt van een makkelijk te gebruiken italiaanse jersey met ruimte stretch. Voelt heerlijk aan de huid. Kreukt nauwelijks en is makkelijk in het wassen en dragen. Milieuvriendelijke producties zeer kleurvast.

How to wear


Carol is een echte eyecatcher door haar vorm en kleur. Prachtig om haar plain te dragen met een stik in de hals of een nonchalante knoop, meer heeft ze niet nodig. Lekker trendy door Carol ton sur ton te combineren met oud blauwe panty en dito laarsjes. Casual met hoge laarzen in zwart of donkerblauwe. Bekijk meer styling tips.

Details & Washing


Wasadvies voor Carol: In wasmachine op 30°.

Kleurgevoel: oud blauw

Voor alle zelf te wassen Dresspecially jurkjes geldt: niet laten weken en minimaal wasmiddel gebruiken. Plat laten drogen aan de lucht. Binnenste buiten strijken op een lage stand. Lees voor het wassen altijd de wasinstructies op het waslabel of op de www.dresspecially.com.

Verzending en retourneren


Dresspecially maakt het jurkje per bestelling. De levertijd is maximaal 10 werkdagen. Ons streven is echter om binnen 5 werkdagen te verzenden.

Dresspecially rekent geen verzendkosten.

We hanteren een exclusief retour- en omruilbeleid. Ook op-maat bestelde jurkjes mag je ruilen of retourneren. De verzendkosten zijn wel voor eigen rekening (totdat we wat groter zijn en deze kosten zelf kunnen dragen :-).