Nysa – Dot

 259.00

 


Nysa Dot is een ultra vrouwelijke pencildress met sophisticated dots uit de Hemellichamen van Kouwenberg. Met haar lange nauwsluitende mouwen en lijf accentueert ze het vrouwelijke figuur. Een beauty om plain te dragen met high heals, je favo tas en je betoverende glimlach. In deze Nysa wordt je zeker gezien!


Prints en kleuren

dot-45x45

 

 


 op-maat-bestellen 

 

Aantal

Jurkje Nysa


Lengte van het jurkje van nek tot onderzijde jurk is 110 cm.
Het model Anna is 176 cm en draagt een standaard maat 38

Stof: Italiaans jersey van 72% polyester en 28% elastan

Productie


De jurkjes van Dresspecially worden per bestelling gemaakt in Nederland

Aanpassingen in maat is op diverse lichaamspunten mogelijk. Je kunt dit doen tijdens je bestelling. Kijk eens bij op-maat om te zien hoe je je op kunt meten.

Levertijd maximaal 10 werkdagen. Ons streven is echter om binnen 5 werkdagen te verzenden.

 De stof


Dresspecially gebruikt alleen hoog kwalitatieve stoffen. Nysa is gemaakt van een makkelijk te gebruiken italiaanse jersey met ruimte stretch. Voelt heerlijk aan de huid. Kreukt nauwelijks en is makkelijk in het wassen en dragen. Milieuvriendelijke productie. Kleurvast door gebruik van een hoog kwalitatieve printtechniek.

How to wear


Nysa dot is een ultra vrouwelijke pencildress. Uitgevoerd in een dot. Elke dot bestaat uit minieme dots die de geometrische weg van Venus weergeven. Deze Nysa is niet alleen ontstaan vanuit een bijzondere filosofie. Ze staat ook nog eens bijzonder sexy en sophisticated. Pak je high heals, je favorite handtas en show yourself! Bekijk meer styling tips.

Print inspiration


Hemellichamen, Henricus Wilhelmus Kouwenberg (1830 – 1845)

Venus, the heavenly body that moves in a pentagram around the earth, has captivated man for millennia. Deified as a goddess, Venus was worshipped by ancient cultures as the goddess of love, beauty and desire.

This feminine Venus Dress, with dots inspired by Couwenberg’s Hemellichamen, is hand-crafted specially for you. Be Venus, the heavenly body, in this sophisticated dotdress.

Details & Washing


Wasadvies voor Nysa: In wasmachine op 30°.

Kleurgevoel: witte en grijze dots op zwarte achtergrond

Voor alle zelf te wassen Dresspecially jurkjes geldt: niet laten weken en minimaal wasmiddel gebruiken. Plat laten drogen aan de lucht. Binnenste buiten strijken op een lage stand. Lees voor het wassen altijd de wasinstructies op het waslabel of op de www.dresspecially.com.

Verzending en retourneren


Dresspecially maakt het jurkje per bestelling. De levertijd is maximaal 10 werkdagen. Ons streven is echter om binnen 5 werkdagen te verzenden.

Dresspecially rekent geen verzendkosten.

We hanteren een exclusief retour- en omruilbeleid. Ook op-maat bestelde jurkjes mag je ruilen of retourneren. De verzendkosten zijn wel voor eigen rekening (totdat we wat groter zijn en deze kosten zelf kunnen dragen :-).