Rok Harmony – Dot

 159.00


Hemellichamen, Henricus Wilhelmus Kouwenberg (1830 – 1845)

Harmony in een sophisticated dotprint gebaseerd op de Hemellichamen van Kouwenberg. Een knielange sexy kokerrok met  elegant gestyleerde tailleband. Harmony combineert super met top Terra waarbij je de suggestie van een jurkje creëert. Draag Harmony met unicolour blouses en tops voor een diversiteit aan looks. Lekker hip met zwarte haklaarsjes. En combineer Terra en Harmony in Dot ook eens met rood. Super!


Prints en kleuren

dot-45x45


 op-maat-bestellen 

 

Aantal

Rok Harmony


Lengte van deze pencilrok van taille tot onderzijde 65 cm
Het model Sanne is 176 cm en draagt Harmony in een standaard maat 38

(Harmony is hier gecombineerd met top Terra in Dot in maat 38)

Stof: Italiaans jersey van 72% polyester en 28% elastan

Productie


De kledingitems van Dresspecially worden per bestelling gemaakt in Nederland

Maataanpassingen bij tops en rokken is niet nodig. Wil je weten welke maat je moet bestellen? Kijk eens bij op-maat om te zien hoe je je op kunt meten.

Levertijd maximaal 10 werkdagen. Ons streven is echter om binnen 5 werkdagen te verzenden.

 De stof


Dresspecially gebruikt alleen hoog kwalitatieve stoffen. Harmony is gemaakt van een makkelijk te gebruiken italiaanse jersey met ruimte stretch. Voelt heerlijk aan de huid. Kreukt nauwelijks en is makkelijk in het wassen en dragen. Milieuvriendelijke productie. Kleurvast door gebruik van een hoog kwalitatieve printtechniek.

How to wear


Rok Harmony is een knielange kokerrok met  elegant gestyleerde tailleband. Harmony combineert super met top Terra waarbij je de suggestie van een jurkje creëert. Draag Harmony met unicolour blouses en tops voor een diversiteit aan looks. Lekker hip met zwarte haklaarsjes. Bekijk meer styling tips.

Print inspiration


Venus, the heavenly body that moves in a pentagram around the earth, has captivated man for millennia. Deified as a goddess, Venus was worshipped by ancient cultures as the goddess of love, beauty and desire.

This feminine Venus Top, with dots inspired by Couwenberg’s Hemellichamen, is hand-crafted specially for you. Be Venus, the heavenly body, in this sophisticated dotted top.

Details & Washing


Wasadvies voor Harmony: In wasmachine op 30°.

Kleurgevoel: witte en grijze dots op zwarte achtergrond

Voor alle zelf te wassen Dresspecially jurkjes, tops en rokken geldt: niet laten weken en minimaal wasmiddel gebruiken. Plat laten drogen aan de lucht. Binnenste buiten strijken op een lage stand. Lees voor het wassen altijd de wasinstructies op het waslabel of op de www.dresspecially.com.

Verzending en retourneren


Dresspecially maakt de kledingitems per bestelling. De levertijd is maximaal 10 werkdagen. Ons streven is echter om binnen 5 werkdagen te verzenden.

Dresspecially rekent geen verzendkosten.

We hanteren een exclusief retour- en omruilbeleid. Ook op-maat bestelde jurkjes mag je ruilen of retourneren. De verzendkosten zijn wel voor eigen rekening (totdat we wat groter zijn en deze kosten zelf kunnen dragen :-).