Top Terra – Dot

 179.00


Hemellichamen, Henricus Wilhelmus Kouwenberg (1830 – 1845)

Terra Dot is een heerlijke soepele top en charmante neksluiting met knoopjes. De kleine dots zijn gebaseerd op de Hemellichamen van Kouwenberg. Mooi lange mouw en ligt gerend lijfje. Terra combineert super met rok Harmony waarbij je de suggestie van een jurkje creëert. Terra komt tot op de heup. Draag Terra op een strak leren broek met zwarte pumps voor een hippe uitstraling.


Prints en kleuren

dot-45x45


 op-maat-bestellen 

 

Aantal

Top Terra


Lengte van deze top van nek tot onderzijde 66 cm
Het model Sanne is 176 cm en draagt Terra in een standaard maat 38

(Terra is hier gecombineerd met rok Harmony in maat 38)

Stof: Italiaans jersey van 72% polyester en 28% elastan

Productie


De kledingitems van Dresspecially worden per bestelling gemaakt in Nederland

Maataanpassingen bij tops en rokken is niet nodig. Wil je weten welke maat je moet bestellen? Kijk eens bij op-maat om te zien hoe je je op kunt meten.

Levertijd maximaal 10 werkdagen. Ons streven is echter om binnen 5 werkdagen te verzenden.

 De stof


Dresspecially gebruikt alleen hoog kwalitatieve stoffen. Terra is gemaakt van een makkelijk te gebruiken italiaanse jersey met ruimte stretch. Voelt heerlijk aan de huid. Kreukt nauwelijks en is makkelijk in het wassen en dragen. Milieuvriendelijke productie. Kleurvast door gebruik van een hoog kwalitatieve printtechniek.

How to wear


Terra Dot is een elegante soepel vallende top met een charmante tweeknoops-neksluiting. Terra combineert super met pencilrok Harmony in Dot waarbij je de suggestie van een jurkje creëert. Draag Terra op een strak leren broek met zwarte pumps voor een hippe uitstraling. Creëer een stijlvolle look door Terra (wel of niet in combinatie met Harmony Dot) te stylen met rode accessoires. Super! Bekijk meer styling tips.

Print inspiration


Venus, the heavenly body that moves in a pentagram around the earth, has captivated man for millennia. Deified as a goddess, Venus was worshipped by ancient cultures as the goddess of love, beauty and desire.

This feminine Venus Top, with dots inspired by Couwenberg’s Hemellichamen, is hand-crafted specially for you. Be Venus, the heavenly body, in this sophisticated dotted top.

Details & Washing


Wasadvies voor Terra: In wasmachine op 30°.

Kleurgevoel: witte en grijze dots op zwarte achtergrond

Voor alle zelf te wassen Dresspecially jurkjes geldt: niet laten weken en minimaal wasmiddel gebruiken. Plat laten drogen aan de lucht. Binnenste buiten strijken op een lage stand. Lees voor het wassen altijd de wasinstructies op het waslabel of op de www.dresspecially.com.

Verzending en retourneren


Dresspecially maakt de kledingitems per bestelling. De levertijd is maximaal 10 werkdagen. Ons streven is echter om binnen 5 werkdagen te verzenden.

Dresspecially rekent geen verzendkosten.

We hanteren een exclusief retour- en omruilbeleid. Ook op-maat bestelde jurkjes mag je ruilen of retourneren. De verzendkosten zijn wel voor eigen rekening (totdat we wat groter zijn en deze kosten zelf kunnen dragen :-).